alternative.sk
[ autor Ičo, pridané 17. 6. 2006, 15:20, komentáre (0) ]
Obrovské úsilie vynakladané celosvetovo za posledné dni konečne zožalo úspech! Mnohí to nečakali, veľa ľudí to dokonca považovalo za nemorálne. Napriek všetkému sa však za pomoci MC Erika a Barbary, I.M.T. Smile všeobecne a Ivana Táslera konkrétne a s pomocou hlavných partnerov, automobiliek Kia Motors a Volkswagen Bratislava, podarilo uviesť na scénu ďalšie zlepšenie stránky alternative.sk - fórum.

Spomenuté fórum má za úlohu sústreďovať všetky dostupné informácie, rady, postreh, komentáre, názory na geopolitickú situáciu, podania na Úrad priemyselného vlastníctva a Protimonopolný úrad a Kancelária prezidenta Slovenskej Republiky. Slávnostne sľubujem, že všetky spomenuté informácia budú podrobené gramatickým a obsahovým úpravám, cenzúre a následnému podaniu žaloby na autorov príspevkov.

Majte na pamäti - všetko, čo poviete (napíšete), bude raz použité proti vám! Nepoužívajte príliš expresívne výrazy, lebo budete vyzerat ako hulváti. Neurážajte sa navzájom, lebo vaše príspevky zmažem. Nefňukajte nad názormi autorov článku, pretože je to zbytočné. Radšej urobte konečne niečo poriadne - sadnite za počítač a napíšte vlastný článok s vašim pohľadom na vec (možno ho tu dokonca aj zverejním). No a nakoniec, milujte sa a množte sa, možno sa podarí zvrátit nepriaznivý demografický vývoj slovenskej populácie.

PS: Ak by ste zistili, že niečo nefunguje, nezobrazuje sa atď, tak mi napíšte mail a ja sa to pokúsim opraviť. Dik.

PS2: Všetky uvedené obchodné značky, patenty, spoločnosti a právne subjekty sú tu uvedené preto, lebo mi napadli. Ak si myslíte, že by som tu mal spomenúť aj vašu firmu alebo vašu obľúbenú inštitúciu, dajte mi vedieť. Ak si naopak myslíte, že by tu uvedené byť nemali, tak nerozumiete srande a mali by ste sa hanbiť!