alternative.sk
[ autor Ičo, pridané 9. 5. 2006, 23:30, komentáre (0) ]
alternative.sk - alternatívny pohľad na hudbu, normálny pohľad na alternatívnu hudbu, haluze a kecy o bežných veciach, koncerty budúce aj minulé, odkazy na niečo zaujímave, recenzie... vlastne všetko, čo dokáže priemerná chorá hlava vyprodukovať.

Prvotný nápad vznikol v auguste 2005, ked sa Vlk vrátil z dajakého festivalu z Česka a strašne sa sťažoval, aká je to u nás diera a že sa tu nič nedeje. Po vzájomnej hádke sme prišli na to, že tu sa nikto nevenuje alternatívnej hudobnej produkcii, malým vydavateľstvám a pod.

Našťastie, nie všetky hádky končia naštvanými hádajúcimi sa, my sme sa ako vždy dohodli na nejakom závere. Záver znel - poďme aspoň my čosi urobiť, keď už na to všetci kašlú. Hodíme na web všetko, čo nás o danej oblasti napadne a možno sa časom niekto pridá.

Začiatok realizácie plánu bol najzložitejší. Ja som čakal, kedy začne Vlk produkovať články, Vlk čakal neviem na čo. Tak som sa v apríli 2006 rozhodol, že sa tomu začnem venovať sám. Kvalita bude síce asi len 10%-ná v porovnaní s tým, čo produkuje Vlk, ale aspoň niečo sa bude diať. Našťastie Vlk sa zobudil a toto je výsledok...