alternative.sk
[ autor Ičo, pridané 5. 11. 2006, 23:59, komentáre (0) ]
Tých zopár ľudí, ktorí vedia o tejto stránke, si určite všimli, že v poslednej dobe som sem nič nepridával. Dôvod si asi jednoducho domyslíte. Prvotné nadšenie opadlo, zistil som, že písanie mi až tak veľmi nejde a v poslednej dobe som dosť rád, keď nemusím sedieť pri kompe. Mám však možno aj dobrú správu, určite aspoň pre mňa samého :-)

Čo je mimoriadne dobrá správa pre mňa - kúpil som si nový foťák. Ak ste ma už videli s foťákom, tak viete, že to znamená otravovanie všetkých okolo. Fotím všetko, najlepšie niekoľkokrát za sebou. Logickým dôsledkom je, že mi zrazu začali pribúdať fotky ešte rýchlejšie ako doteraz. Väčšinu z toho, čo nafotím, aj tak kvôli nedostatočnej kvalite vymažem. Zopár fotiek mi však vždy zostane, takže začínam rozmýšľať, ako si ich niekam uložím, nech mi ich neležia celé tony v kompe. Nejaké nápady?

Ako toto celé súvisí so stránkou? Tí múdrejší to už pochopili z predchádzajúceho textu, prienik múdrejších a známych to vie už odo mňa osobne a tí ostatní sa to dozvedia z nasledovnej vety. Keďže mi to s tým písaním až tak moc nejde (nechce sa mi), tak sem budem aspoň hádzať fotky, ktoré nafotím na koncertoch alebo aj hocikde inde. Od pôvodného zámeru stránky sa moc neodkloním, na koncerty I.M.T. Smile stále nechodím. Zmena možno nastane v tom, že sem hádam občas prídu nakuknúť aj ľudia, ktorých som s touto stránkou neotravoval od jej úplného začiatku. Už budú mať dôvod. Dúfam.

Také malé predsavzatia na záver: trošku vylepšiť engine stránky, aby sa dalo lepšie robiť s fotkami, trošku prerobiť databázu článkov a ak motyka vystrelí, možno sa bude dať stránka editovať aj cez web a nie len mnou. Nejaké dalšie nápady?

...a naozaj posledná vec - neviete niekto náhodou kresliť? Kto by sa podujal na neľahkú úlohu vymyslieť mi logo stránky a obstál by v tvrdej konkurencii všetkých tých návrhov, ktoré sa mi denne hrnú do mailu? Víťaz mnou vybratého návrhu bude mať tú česť, že si ho osobne pôjdem v prípade zájmu odfotiť ku vchodu do električkového tunela pod bratislavským hradom (alebo k inému blízkemu tunelu pri mieste bydliska autora). Ponuka platí len do vyčerpania zásob!