alternative.sk
[ autor Ičo, pridané 26. 5. 2007, 23:58, komentáre (2) ]
Aj keď to tak už vôbec nevyzeralo, že by sa ešte tu na stránke mohlo niečo udiať, predsa len sa čosi stalo. Po 107 dňoch (čo je vlastne viac ako štvrť roka) nemenného prúdenia spamu nastala zmena.

Už dlhší čas som sa do toho nejako nevedel dostať, ale tentoraz ma zasa Vlk donútil, aby som zasa trošku do stránky kopol a nenechal ju úplne zdochnúť. Mnohí to asi neviete, ale Vlk sa po dlhých prípravách predsa len dostal do južnej Ameriky, kde behá po pamiatkach a okukáva život miestnych obyvateľov. Občas sadne v rôznych inet-kaviarňach za mail a napíše parádny reportík. No a mňa to tak dajako povzbudilo a dohodli sme sa, že tu jeho maily uverejním. Nebudem ich však hádzať na web hneď, pretože myslím, že sa asi oplatí chvíľku počkať na fotky a potom to sem hodiť celé naraz. Uvidíme.

Aby som si však len nehádzal popol na hlavu, ani ja som na túto stránku úplne nezanevrel. Za ten dllllhýýý čas som ako-tak zvládol vyrobiť nový engine pre celú stránku. Stránka beží už celá nad databázou, čo okrem iného umožní aj editovanie článkov cez web. Už teda nebude všetko závisieť len odo mňa, Laura a ostatní si sem budú môcť písať čo sami chcú.

Ak sa vám teda na stránke niečo páči viac alebo menej ako predtým, prípadne niečo nefunguje, niečo funguje viac ako by malo (bug?), určite mi dajte vedieť. Prípadne mi dajte vedieť hocičo iné, čo vám napadne. Určite sa k tomu dostanem a možno sa mi podarí zasa o čosi posunúť stránku ďalej.

Papa :-)