alternative.sk
[ autor Ičo, pridané 30. 5. 2007, 21:00, komentáre (0) ]
tagy: hudba, koncerty
V piatok som bol zasa po čase celý deň v Bratislave. Pri tejto príležitosti som si naplánoval zasa nejaký koncertík. Presne vtedy totiž na Interi vystúpila svetoznáma postava pop-music - George M. S obrovskou radosťou som ho odignoroval a radšej som išiel zasa raz do Randalu. Vystupovali tam totiž take menšie hviezdy, zato však všetko úplne normálni ľudia a dokonca s hudbou, ktorá je o dosť lepšia než tá z Interu. Smola, George, punk's not dead.

Čo ma štve, začiatok som nestihol. Podľa webu sa to celé malo začať o ôsmej. Predpokladal som, že sa to aj tak začne neskôr, tak som prišiel až o pol deviatej. Chyba! Kotúče DM som úplne zmeškal. A tak som sa tešil na paródiu všetkých ostatných punkových kapiel... No smola.

Stihol som aspoň Znodu náhod. Chalani hrali klasicky fajn, spievali dokonca hneď dvaja. Však kuknite fotky:

01.jpg02.jpg03.jpg
04.jpg05.jpg


Ďalši išli Lordovia Alexovia. Mám dojem, že zasa dali nejakú novú vec, čo som ešte nepočul. Niečo o tom, že všetci sú magori alebo také dačo. Žeby sa pripravoval nový album? Nových vecí, ktoré nie sú na Televíznej rodine, je už nejako veľa.

07.jpg08.jpg09.jpg
11.jpg12.jpg13.jpg
14.jpg15.jpg16.jpg
17.jpg18.jpg20.jpg
21.jpg22.jpg


Poslední boli Vandali. Pišto ako vždy drístal všetky tie veci, kvôli ktorým ich majú radi asi úplne všetci. Raz darmo, aj punk sa dá hrať s poetickými textami. A tieto sú dokonca aj vtipné. Škoda len, že sa mi nakoniec Pištu nepodarilo odchytiť, chcel som si kúpiť knižku o turné v Brazílii. No čo, nabudúce.

23.jpg24.jpg25.jpg
26.jpg27.jpg30.jpg
31.jpg32.jpg33.jpg


Posledná vec. Ak sa vám bude zdať, že sú tie fotky také nie moc dobré, je to pravda. Aj keď nerád, musel som používať blesk, bola tam totiž dosť tma. Keď budete chcieť lepšie fotky, postavte niekoho vedľa Jura, nech ovláda všetky tie blikátka na plafóne. To budú potom fotečky!

06.jpg10.jpg
19.jpg29.jpg