alternative.sk
[ autor Laura, pridané 10. 1. 2008, 01:33, komentáre (0) ]
tagy: cestovanie
Tentoraz sme sa vybrali 100 km na sever od Sydney, ze sa trocha povalame. Kedze tato cast ala Male Levare je trocha viac komercna, dokonca je mozne najst aj mapu, kde su zobrazene plaze, turisticke chodniky a fleky, kde sa da kempovat.

1.jpg Cestou bolo viacero Lookoutov, odkial je vidiet cela oblast Woy Woy. Taka troska roztahana Rudava, kopec chatiek pozdlz vody, kazdy druhy ma motorovy cln a ti majetnejsi aj jachtu. Tak sme zakotvili v lokalite, ktora uz spada pod Boudi National Park, rovno na Putty Beach. Plaz dlha asi 400 m. Kde nik, tu nik. Kupili si Fish and Chips a valali sa.
32.jpg2.jpg3.jpg


Poobede nas uz zacali mrle zrat z toho nic nerobenia, tak ze ideme ocihat okolie. Podla mapy tu mal byt zaujimavy Coastal track ( 2,5 km po dalsiu plaz za rohom).Stretli sme vsak typka a ten nam vravi, ze videl dost hadov a my v tych slapkach vyzerame ozaj biedne. Tak sme zasli len 500 m po najblizsiu Miniplaz a vratili sa spat.
4.jpg5.jpg6.jpg
7.jpg8.jpg9.jpg
10.jpg11.jpg


12.jpg No ale v ten den som mala navyse sladkych xy, tak Miso este v miestnom Tescu vo Woy Woy spichol nejaku tortu s mandlami.

Celkom sa nam nasa vikendova plaz zapacila a o tyzden sme sa vybrali znova. A rovno vecer, ze prenocujeme. Co vsak cert nechcel, v stanovom tabore uz stanoval nejaky miestny turisticky oddiel, ani na gitaru nehrali, ani nechlastali. Taki nudasi. Romantika sa vytratila. Pytala som sa kocky, ze co su zac, tak vravi, ze su taky outdoorovy tabor a ze robia rozne aktivity a hry v lese. Dva dni sa vsak nepohli zo stoliciek, tak neviem.
13.jpg14.jpg


Tak sme sa zo stanoveho fleku odkraglovali na nasu plaz a zabavali sa, ako vedeli. Dokonca sme rozmyslali, ze upecieme miestneho moriaka, co sa tam stale prechadzal. Aj psa sme nasli. Teda skor, pribehol nejaky retriever, ktory si lahol k nam a celu dobu sa tvaril, ze je nas. Ani nevieme, komu patril.
23.jpg21.jpg22.jpg
19.jpg20.jpg34.jpg
35.jpg


Nakoniec sme aj trochu prebadali okolie, nasli dalsie plaze, aj nejaku miestnu Wetlands s kacickami.
15.jpg16.jpg17.jpg
18.jpg24.jpg25.jpg
26.jpg27.jpg28.jpg
29.jpg30.jpg31.jpg


A skonstatovali, ze najlepsia je asi aj tak ta nasa plaz.

33.jpg