alternative.sk
Strana: [1] [2] [3] [4] [5] [6]
[ autor Laura, pridané 23. 6. 2008, 11:38, komentáre (2) ]
Kde bolo tam bolo, bola jedna velka krajina so zopar Aborigincami. Ti si zili ten svoj jednoduchy zivot, az pokial neprisiel pupok ludstva z Europy a nezacal tuto krajinu rychlym tempom osidlovat. A potom prisli dalsie a dalsie narody a momentalne je v Sydney viac Aziatov a Indov nez Australcanov ( alebo kto su to vlastne Australcania). Ale podme pekne od zaciatku.
[ autor Laura, pridané 20. 5. 2008, 12:48, komentáre (2) ]
Po skonceni nasho pobytu v Zemi pana prstenov mi nedalo nenapisat to, co sa mi cely cas dralo na jazyk: Slovensko je vlastne uplne nadherna krajina...
Akesi vyjadrenie pocitu, ktory som mala pocas celej cesty, na kazdom treku, na kazdej atrakcii, v kazdom kempe.
tagy: cestovanie
[ autor Ičo, pridané 24. 4. 2008, 22:43, komentáre (5) ]
Toto videjko som dostal mailom. Videl som ho už asi 5x, ale stále sa mi zdá, že ten človek je fakt divný :-) Takéto veci by som nerobil ani náhodou. Nie že by som sa tam nechcel ísť pozrieť, ale bez karabíny (ako ten chalanisko, ktorého predbehne) by som tam vážne nešiel.
tagy: cestovanie, haluz
[ autor Ičo, pridané 23. 3. 2008, 22:25, komentáre (0) ]
Niekedy minulý týžden som narazil na jednu zaujímavú informáciu. Išlo o pirátske šírenie hudby. Každý človek s pripojením na internet by mal zaplatiť mesačne 5 dolárov, čím by si akoby predplatil nelegálne sťahovanie hudby. Peniažky by pekne zbierali poskytovatelia pripojenia (ISP) a odovzdávali niektorej výpalníckej organizácii zastupujúcej autorov.
tagy: hudba, kultúra
[ autor Ičo, pridané 6. 3. 2008, 11:13, komentáre (0) ]
Vlk sa ako vždy k ničomu nemá, občas mi však pošle nejaké dobré linky na muziku. Podobne tomu je aj teraz.
tagy: hudba
[ autor Ičo, pridané 22. 2. 2008, 00:55, komentáre (6) ]
04.jpg Idem si takto po meste, v Nitre, keď tu zrazu počujem hudbu. To by asi nebolo nič divné. Všade je kopec obchodov alebo barov a krčiem, ktoré na ulicu chŕlia všelijaké tuc-tuc zvuky, nájde sa aj pár jedincov s normálnejšou muzikou. Zvláštnosťou nie sú ani pouliční umelci, ktorí stoja sami alebo vo dvojici na ulici pri stene a hrajú na gitarkách. Niektorí dokonca aj spievajú. To je normálne. Ale toto som ešte fakt nevidel.
[ autor Ičo, pridané 20. 2. 2008, 23:31, komentáre (0) ]
07.jpg Tu sú fotky z ďalšieho koncertu. Tento bol opäť raz v Randali. Pôvodne som o ňom nevedel, ale týždeň predtým ma naň zavolal Pišta Vandal Wilson, takže takémuto pozvaniu sa nehovorí nie. Kto by nechcel vidieť naživo takéto hviezdne obsadenie?
tagy: akcie, hudba, koncerty
[ autor Ičo, pridané 5. 2. 2008, 17:57, komentáre (0) ]
42.jpg Tak. Vianočné obžieranie máme úspešne za sebou. Na Silvestra sme zasa o rok zostarli. Obligátneho Mrázika a Perinbabu máme zasa na rok napozeraných do zásoby. Nič teda neprekážalo v prvom koncerte, na ktorom som bol tento rok. A ako väčšinou, aj tentoraz bol koncert v Randali.
tagy: akcie, hudba
[ autor Ičo, pridané 29. 1. 2008, 10:08, komentáre (0) ]
Neuveríte, ale mám už aj pokračovanie tohto krásneho romantického príbehu. Ale nebola by to správna kovbojka, keby to celé nemalo ešte zaujímavú zápletku a samozrejme úplne nečakané rozuzlenie celéh príbehu v poslednej minúte, tesne pred záverečnými titulkami.
tagy: haluz
[ autor Laura, pridané 10. 1. 2008, 01:33, komentáre (0) ]
0.jpg Tentoraz sme sa vybrali 100 km na sever od Sydney, ze sa trocha povalame. Kedze tato cast ala Male Levare je trocha viac komercna, dokonca je mozne najst aj mapu, kde su zobrazene plaze, turisticke chodniky a fleky, kde sa da kempovat.
tagy: cestovanie
[ autor Laura, pridané 10. 1. 2008, 01:30, komentáre (0) ]
0.jpg Davnejsie, cestou spat z Jervish Bay sme zastavili po ceste v dedinke Berry a v miestnom shope som si kupila pohladnicu Drawing room rocks. Bola sice farebne trocha gycova, ale zaujali ma skalne utvary sformovane do piknikovych stolikov.
tagy: cestovanie
[ autor Ičo, pridané 4. 1. 2008, 15:07, komentáre (0) ]
Čím ďalej tým viac mám pocit, že štát je jeden z najhorších vynálezov, ktorý ľudstvo kedy urobilo. Po všetkých tých skúsenostiach s rôznymi byrokratickými organizáciami, úradmi, úradníkmi, nariadeniami mám pocit, že tieto veci už nechcem ani vidieť!
tagy: haluz
[ autor Ičo, pridané 1. 12. 2007, 01:57, komentáre (0) ]
Predpokladám, že drvivá väčšina ľudí netuší, čo to qmail je. Ešte menej ľudí vie, čo je na ňom také dobré, prípadne čo je na ňom také zlé. Tak som si všimol, že človek ho buď neznáša, alebo inštaluje všade, kde sa dá. A tento kus internetu je teraz prístupný ako public domain. Super!!!
tagy: internet
[ autor Ičo, pridané 30. 11. 2007, 23:29, komentáre (3) ]
06.jpg Majo mi už dávno hovoril, že majú takú srandovnú kapelku. A dokonca som bol vraj úplne prvý, kto ich kedy spomenul na webe. Už dlho som mu sľuboval, že sa na chalanov pôjdem pozrieť, keď budú hrať, ale doteraz sa mi to nepodarilo. Tentoraz mi ale dal vedieť dostatočne včas, takže nebol dôvod, aby som sa neprišiel pozrieť.
[ autor Laura, pridané 20. 10. 2007, 04:53, komentáre (0) ]
00.jpg Poznate to prislovie o hladani ihli v kope sena? Tak o turistickych chodnikoch v narodnych parkoch v Australii to plati asi dvojnasobne.
tagy: cestovanie